6.540
30/04/2024
snel weekend dringend urgent
Ets. Goossens
0485 16 66 62
383 Jobs
Meilleur Service
116 Jobs
Energyk
68 Jobs
Zie alle loodgieters

Heeft u dringend een loodgieter nodig in Erembodegem? Dan kan u terecht bij onze spoeddienst, 24 op 7.

s 'Avonds, s' nachts, in het weekend of tijdens bouwverlof; wij staan 7 dagen op 7 voor u klaar. Bovendien werken wij met gekwalificeerde loodgieters in Erembodegem, die niet alleen professioneel en verzorgd te werk gaan, ook zijn zij snel ter plaatse. Contacteer ons dus bij elk urgent probleem en wij sturen dringend een van onze bekwame loodgieters met spoed in Erembodegem die binnen de 24u ter plaatse is.

Lekdetectie, soldering en ontkalking in Erembodegem

Heeft u aanzienlijk veel last van kalkaanslag op uw badkamer boiler, keuken geiser of ketel? Dan neemt u best zo snel mogelijk contact op voordat het probleem erger wordt. Regelmatig ontkalken is namelijk belangrijk voor het goed functioneren van uw sanitaire voorzieningen. Bovendien hanteren onze loodgieters in Erembodegem de meest innovatieve technieken om uw problemen snel en efficiënt op te lossen. Zo werken zij niet alleen met de standaard camera inspectie, maar maken zij ook gebruik van thermografische detectie (onderzoek met een thermografische camera) en utrasone detectie . Heeft u dus last van een lekkage en dringen een lekdetectie nodig, maak dan nu een afspraak voor een cameraonderzoek.

Maar ook solderen, of het repareren van uw watermeter of doorgangsmeter behoort tot het kunnen van onze vakkundige loodgieters in Erembodegem. Voor elke sos situatie in Erembodegem kan u op ons rekenen, 24/24u - avond en nacht.

  • Techniciens en interventies in alle regio's

  • Beschikbaar 24uur 7 dagen op 7
    Ook op feestdagen

Contact
Je ne suis pas un robot 3+8

Sneller via de telefoon :
0485 16 66 62

Affiliates
Copyright © 2024 loodgieter-aalst.be