6.474
14/03/2024
snel lekdetectie urgent weekend
Ets. Goossens
0485 16 66 62
376 Jobs
Meilleur Service
102 Jobs
Energyk
60 Jobs
Zie alle loodgieters

Heeft u problemen, defect, lekkage aan uw sanitaire voorzieningen en bent u dringen op zoek naar een loodgieter?

Onze loodgieters lossen uw problemen graag voor u op. Doordat ons bedrijf samenwerkt met gekwalificeerde loodgieters met veel ervaring, leveren wij steeds een uitstekende dienst. Onze loodgieters gaan niet alleen snel en efficiënt te werk, ook hebben zij heel wat expertise binnen hun vakgebied.

Voor elk urgent probleem kan u terecht bij onze centrale dienst, en dat 24 op 7. Contacteer ons s 'avonds, s' nachts, in het weekend of tijdens bouwverlof en wij sturen met spoed een van onze bekwame loodgieters die u met plezier bijstaan bij al uw sanitaire problemen. Binnen de 24u zijn onze loodgieters ter plaatse zodat uw problemen binnen de kortste keren zijn opgelost.

lekdetectie snel solderen cameraonderzoek

Spoeddienst lekdetectie, ontkalking en soldering

Kalkaanslag of een lek kunnen er voor zorgen dat uw boiler, geiser of ketel niet meer optimaal functioneren. Het is dan verstandig om een ontkalking of lekdetectie uit te voeren, voordat het probleem erger wordt. Beter voorkomen dan genezen dus! Contacteer onze firma en wij sturen snel een loodgieter die uw sanitaire voorzieningen ontkalken en een lekdetectie uitvoeren.

Voor een lekdetectie gaan onze loodgieters te werk met de meest innovatieve technieken. Naast het standaard cameraonderzoek, zijn onze technici in staat om een thermografische detectie en utrasone detectie uit te voeren. Op die manier zijn uw sanitaire problemen snel verleden tijd en zal alles verzorgd worden afgehandeld, zonder verrassingen. Contacteer ons nu en maak een afspraak voor een camerainspectie en inspectie met thermografische camera. U zult zien, wij zorgen steeds voor een duurzame en kwalitatieve reparatie.

Maar ook solderen behoort tot het kunnen van onze technici. Of moeten uw watermeter en doorgangsmeter gerepareerd worden? Ook dat is geen enkel probleem en onze loodgieters doen het graag voor u. Aarzel dus niet om contact op te nemen, wat uw probleem ook is. Onze centrale dienst is 7 dagen op 7 bereikbaar, 24/24u, avond en nachtploeg staan paraat. Wanneer het probleem zich ook voor doet. Wij zijn er voor u.

  • Techniciens en interventies in alle regio's

  • Beschikbaar 24uur 7 dagen op 7
    Ook op feestdagen

Contact
Je ne suis pas un robot 9+6

Sneller via de telefoon :
0485 16 66 62

Affiliates
Copyright © 2024 loodgieter-aalst.be