6.669
01/06/2024
probleem ketel offerte keuken
Ets. Goossens
0485 16 66 62
384 Jobs
Meilleur Service
116 Jobs
Energyk
68 Jobs
Zie alle loodgieters

Loodgieter gezocht voor verwarming in Nieuwerkerken

Herstellen/repareren/depanneren/ontstoppen/onderhouden voor verwarming in Nieuwerkerken

Wij staan klaar om te helpen in Nieuwerkerken. U kunt ons dag en nacht in week en/of weekend 24uur contacteren. Wij zijn een ervaarde firma die al lang in deze domein werkt in Nieuwerkerken.

 • Herstelling/depannage in Nieuwerkerken

Heeft u een defect in uw badkamer? toilet? keuken? wij komen dan alles herstellen zoals vroeger. Een panne van uw sifon, collector, ketel, toilet kan voorkomen door een veroudering. Een storing kan onaangenaam zijn in het midden van de nacht. Wij zijn altijd klaar om u te helpen.

 • Reparatie in Nieuwerkerken

Het kan zijn dat er een vervanging moet gebeuren van sommige materialen omdat het verbinding van uw waterleiding/pijpleiding/buisleiding/afvoerleiding verouderd, gebroken, gebroken of gewoon kapot is. Door een niewe aansluiting van uw leiding kunnen deze problemen opgelost worden. Als u in de winter vergeet om alles dicht te sluiten voor het vertrekken op vakantie kunnen u buizen daardoor uitbreiden doordat het bevroren geraakt en het resultaat is dan een gebarsten buis!

 • Lekkage in Nieuwerkerken

Tikt er elke nacht water waardoor u niet kan slapen met tevredenheid? Beweegt u elke nacht in bed door die geluid? Druppelt er water bovenop u hooft? dan is dit een waterlek! Een buis die loopt leeg inw uw waskot is een misserie. Doordat sommige buizen zit los is het oorzaak een lek. Het lekt door het slecht aansluiten van de buizen. Onze technici zal het snel komen controleren en oplossen. Als er moet gaan ze nieuwe buizen installeren om het probleem te voorkomen. Het aanleggen van buizen doen ons technici al jaren zonder moeite. Na het aanleg gaan ze noch eens nazien of alles in orde is, daardoor garanderen we dubbel. Door een reparatie van een lekkage voorkomt u waterverlies en spaart u daarbij geld.

 • Geurhinder in Nieuwerkerken

Uw huis ruikt slecht? Door een juiste geurdetectie kan dit probleem snel opgelost worden. Een huis die stinkt ? geen probleem! maak plaats thuis voor de beste technicus!

 • Inrichten van nieuwe sanitaire voorzieningen in Nieuwerkerken

Moeten er nieuwe toiletten douches geinstalleerd worden bij u thuis? Plaatsing van nieuwe sanitaire voorzieningen is het werk van onze technici.

 • Ontstopping in Nieuwerkerken

Ook als technieker komen ze voor ontstoppings om u buis, afvoer, riool, pijp, waterput te reinigen. Een dagenlange verstopt douche is echt niet leuk.

 • Onderhoud Nieuwerkerken

Jaarlijks moet er verplicht een controle gedaan worden op uw boiler, centrale verwarmingsketel die op mazout of gas staat door een erkende technici in België. Uw ketel regelmatig controleren kan veel voordelen met zich meebrengen:

* Grotere probleem voorkomen

* Levensduur verlengen

* Rendement verhogen

Dus vergeet niet jaarlijks uw CV te laten nakijken door onze erkende technici in Nieuwerkerken.

Wilt u dat we uw ketel een beetje hoger verplaatsen? Geen probleem wacht ons af voor het beste montage in Nieuwerkerken.

 • Aanvraag van offerte

Op aanvrag van de klanten in Nieuwkerken worden door ons technici ook een offerte opgemaakt. Daarbij krijgt een schatting van de werken wat er moet gebeuren, welke materiaal er gebruikt moet worden, prijs. Als u een offerte bij ons accepteerd wordt het betaalde bedrag dan afgetrokken van de totale bedrag van de werken.

 • Keuring in Nieuwerken

Onze technici komen alles thuis keuren. Boilers, CV, ...

 • Renoveren in Nieuwerkerken

Een loodgieter is important tijdens een renovatie in huis (Nieuwerkerken). Wilt u iets renoveren of vervangen in huis? Dan kan u altijd contact met ons opnemen. Wij gebruiken het beste materieel tijdens de werken. Moet er een verplaatsing gebeuren? of wilt u iets nieuws plaatsen in huis? Moet een technici langskomen voor het leggen van nieuwe buizen in huis?

U kunt tussen verschillende merken kiezen namelijk: Roca, Villeroy Boch, Saint Gobain, Franke, Grohe, HansGrohe, Ideal Standard, Geberit, Delabie, x2o en Schell. Zij hebben alle nodige materiaal voor een installatie in badkamer, keuken, woonkamer, toilet. Het inrichting van de materialen wordt gedaan op uw aanvraag en keuze van kleur en grootte. Onze technici monteren het materiaal.

 • Ontkalken in Nieuwerkerken

Het water in belgie bevat veel kalk daarom is het aangeraden om uw boilers, wasmachines en nog andere apparaturen regelmatig te ontkalken. Door meerdere jaren worden uw apparaturen gekalkt. Een ontkalking heeft voordelen zoals: grote slijtage voorkomen, behouden van glans op de douchekoppen van de douchekamer, kranen in de keuken, wasruimte waarmee u minder tijd moet besteden voor het reiniging.

Een uitgebreide lijst met tallen diensten waarvan elke dag een uitbreiding gebeurt, aarzel niet om te bellen!

 • Techniciens en interventies in alle regio's

 • Beschikbaar 24uur 7 dagen op 7
  Ook op feestdagen

Contact
Je ne suis pas un robot 6+9

Sneller via de telefoon :
0485 16 66 62

Affiliates
Copyright © 2024 loodgieter-aalst.be